Havekrukker

Krukker, havekrukker og blomsterkrukker - kært barn har mange navne. Se de lækre letvægtskrukker, plantekasser, glasfiberkrukker samt betonkrukker fra Villamin.dk. Vi har alt til haven. Forkæl din indkørsel  med have krukker i flotte designs. Udsmyk din fortrappe med krukker i friske farver eller lad terrassen omkranse af stilfulde klassiske plantekasser med et væld af smukke blomster. Hos os finder du havekrukker  af højeste kvalitet og i alle prisklasser.

Eksklusive krukker

Eksklusive krukker

Eksklusive krukker i unikke design. Spændende kombinationer af natur- og kunstige materialer.

Letvægtskrukker

Letvægtskrukker

Letvægts glasfiberkrukker er frostsikre, UV resistente, lette og super stærke. Kan man forlange mere?

Plastik krukker

Plastik krukker

Smukke plastkrukker af højeste kvalitet. Stort udvalg og mange farver.

Krukker i cement look

Krukker i cement look

Smart og innovativt produkt. Glasfiberkerne med cementoverflade. Utrolig autentisk! 

Plantekasser

Plantekasser

Plantekasser med mange smarte detaljer. Tysk topkvalitet! 

Terrazzo krukker

Terrazzo krukker

Flotte Terrazzo krukker fra Hollandske CAPI-europe. Villamin.dk er eneste danske forhandler! 

Tilbehør til krukker

Tilbehør til krukker

Tilbehør til krukker

Krukker til haven

 

Krukker til haven - Gør din have til noget helt unikt

Krukker til haven kan gøre den helt store forskel - fra lidt trist og kedelig til sprudlende, maskulin eller bare fuld af liv. Krukker giver haven personlighed.

Hvorfor ikke lade store imponerende krukker være det første du møder hver gang du drejer ind i din indkørsel. Lad en krukke i sprudlende farver, en høj mørk maskulin eller måske en mere neutral og naturfarvet krukke i smukt design glæde dig selv og andre som det første der ses i din indkørsel. Du kan vælge en klassiske krukke, som let holder moden og det stilfulde design år efter år eller våg dig ud i de lidt mere livlige modeller med velkomsthilsen på flere sprog eller en krukke i helt unikt design.

Krukker til enhver lejlighed

Krukker til haven kan skabe stil, personlig præg og imponere, men først og fremmest vil krukker til haven skabe liv. Der skal ikke så meget til for at forvandle en lidt trist og kedelig indkørsel eller terrasse til noget smukt og indbydende. En krukke behøver endda ikke altid blomst eller plante for at pynte. Hos Villamin.dk finder du let krukke på krukke, der har personlighed og smukt design nok til at kunne stå alene. Vi indkøber krukkerne i alle størrelser og designs og lader dig dermed sammensætte et væld af spændende krukker til enhver lejlighed. Vi ved, hvordan selv den mest simple krukke kan live det hele op. Der skal så lidt til for at din have virker indbydende og hyggelig. En krukke kan i den grad give atmosfære. Krukker til haven giver også, at du sætter pris på de små detaljer. Krukker til haven giver helhed. En smuk og velpasset have får lige det sidste prik over i'et med krukker i smukt design. Brug krukker med smukke blomster til havefest. Brug dem til fødselsdagsarrangementer og lignende eller lad krukkerne skabe en lille oase at smukke blomster til hyggestunder med familien.

Flyt rundt med dine krukker

Krukker til haven behøver ikke være tunge og umedgørlige. Når du vælger krukker til haven kan du i dag vælge mellem masser af imponerende letvægtskrukker i alle designs, der lader dig flytte rundt med krukkerne præcis som du ønsker. Fra de mere klassiske krukker til de mere eksklusive krukker finder du hos Villamin.dk et hav af modeller produceret i letvægtsfiber med specialbehandling, der tilmed gør størstedelen af vores krukker både frostsikre og 100% UV resistente. Du kan således have krukker til haven, der er lette at flytte fra indkørsel til terrasse eller fra baghave til fortrappe. Lad krukkerne skabe liv og med letvægtskrukker giver du dig selv mulighed for at flytte rundt, plante om eller fjerne krukken præcis, når du ønsker, da letvægtskrukker er ikke alene funktionelle, men også praktiske at arbejde med.

Krukke til haven skaber liv. Krukker til haven skaber personlighed, men først og fremmest vil de være en fryd for øjet. Hos Villamin.dk har vi nemlig unikke havekrukker i imponerende designs. Vi har de klassiske, de mere neutrale, de prangende og de stilsikre. Havekrukker, plastikkrukker og plantekasser. Design din have præcis som du ønsker og nyd det sæson efter sæson.

Webshop design - redWEB